Referenties

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ons gevoel zat meteen juist"


Vooraf hebben we contact gezocht met meerdere aannemers, maar DVE Construct stak er voor ons met kop en schouders bovenuit. Ons gevoel zal meteen juist! En dat werd ook bevestigd bij de uitvoering. Hun professionele aanpak, de vlotte communicatie en het uitstekende werk hebben ons een zorgeloze ruwbouw opgeleverd.


Kelly & Stijn

Edingen

"Geen seconde spijt gehad"


David denkt mee met ons, durft suggesties te doen én, niet onbelangrijk, bracht ons in contact met de juiste vakmannen voor de aansluitende werken. Dankzij DVE Construct zijn we erin geslaagd onze verbouwing binnen de deadline en met respect voor het vooropgestelde budget te verwezenlijken.


Guy & Saskia

Geraardsbergen


"Passie voor hun werk"


Nadat we een paar huizen zijn gaan bekijken die DVE Construct had gebouwd, waren we overtuigd van de kwaliteit van het werk. David en zijn collega's werken erg nauwgezet en met passie voor hun werk. Bovendien denken ze ook mee met de klant, wat een ongelooflijke meerwaarde is. Ook de aannemers die instonden voor de afwerking, waren lovend over het werk van DVE Construct.


Sarah & Geert

Geraardsbergen


"Efficiëntie ten top"


Op aanraden van vrienden deden we beroep op DVE Construct voor de bouw van onze loods. Onze eerste aannemer was in de loop van het project plots uitgevallen. DVE kwam ons snel ter hulp. We zijn erg tevreden met het efficiënt en kwalitatief werk. De glimlach en vriendelijkheid krijg je er als klant gratis bij. Bij een volgend bouwproject ligt onze aannemer al vast!


Geert & Sara

Bever


"Professioneel advies"


David heeft ons professioneel advies gegeven voor aanvang van onze verbouwingen. Hij had goede ideeën en inzichten en zijn heel tevreden dat we zijn advies hebben gevolgd. DVE Construct stond ook in voor een deel van de uitvoering. De werken werden heel correct en netjes uitgevoerd, niets op aan te merken!


Annabelle & Kenny

Galmaarden"2.5 jaar later nog steeds geen enkel probleem vastgesteld!"


Amper 10 maanden na de eerste graafwerken was ons droomhuis opgeleverd. 2,5 jaar nadien mogen we nog steeds bevestigen dat de opdracht perfect volbracht is. Geen enkel probleem vastgesteld! We zouden zo opnieuw met David in zee gaan.


Pieter & Evelien

Galmaarden


Projectvoorbeelden

Projectdetails

 

Klanten: François en Mady

 

Locatie: Liedekerke

 

Stijl: Modern en strak

 

 

Modern


François en Mady wilden graag een huis in een moderne, strakke stijl.


Voor dit project hebben wij beperkt gebruikgemaakt van kleuren en decoratieve elementen. Het huiselijke karakter is echter niet verloren gegaan. Een stijlvolle én gezellige woning is het resultaat.


Een landelijke thuis in Herne


Dit project stond in het teken van authenticiteit, een uniek karakter en warme materialen en kleuren. Het resultaat is een zeer functionele, landelijke woning die de juiste charme uitstraalt.


Projectdetails

 

Klanten: Wilfried en Christiane

 

Locatie: Herne

 

Stijl: Landelijk

 

Neem vandaag nog contact op voor de bouw van uw thuis

 

 

 

 

 

 

 

DVE construct gaat voor een snel, degelijk en efficiënt bouwtraject dat 100% is afgestemd op uw budget en wensen.

 

2019 © DVE Construct

 

Contactinfo

0473/37.53.82

Biezenhoekstraat 2, 9506 Geraardsbergen


Ondernemingsnummer 0656.534.701

Ga snel naar